Selecteer een pagina

“Always Underpromise & Overdeliver”

Over Mirjam

Als geboren integrator geniet ik van de rol om te zorgen dat het bedrijf en de organisatie zich door ontwikkelt, en tegelijkertijd zorg ik ervoor dat “de trein” op tijd blijft rijden. Ik ga altijd voor hoge kwaliteit. Mijn motto is dan ook:

Always underpromise & overdeliver

Mijn doel is om jou werk uit handen te nemen. Het geeft mij onwijs veel energie als ik een klant kan helpen naar de volgende stap en kan zorgen voor “peace of mind”: je kunt op mij rekenen.  En dat altijd met een duidelijk doel voor ogen. Daarom krijgt elke klant standaard een maandelijkse strategie call om te zorgen dat de geleverde diensten leiden naar het gewenste doel. En een maandrapportage om de voortgang in de gaten te kunnen houden. Dat schept rust en duidelijkheid. En daar houd ik van.

Na diverse hosts voor onze website (Geboortenis.nl), zijn we nu geland bij Mirjam. Wat een verademing.
Wij ervaren Mirjam en de communicatie met haar als hartelijk, efficiënt en professioneel.
We merken dat zij helemaal in haar element is in dit werk. Waar wij een dag over doen heeft zij in een uurtje geklaard. Heel prettig dat ze altijd begrijpt wat wij bedoelen als we in onze lekentaal uitleggen hoe we het graag willen, of als we iets niet snappen.
De site ziet er prachtig en overzichtelijk uit. Helemaal in onze stijl en sfeer. Een sfeer van ontspanning en thuiskomen. Precies zoals wij de samenwerking met Mirjam ervaren.

Nienke en Christine

Bestuur, Geboortenis.nl

Mijn achtergrond

 

Ik ben geboren in een klein dorpje in de provincie Groningen. Tegenwoordig reis ik echter de wereld over en ben ik mijn hart verloren aan Italië. Na de opleiding “Engelse Taal & Cultuur” aan de Rijksuniversiteit Groningen en bijna 10 jaar bij een non profit organisatie gewerkt te hebben werk ik sinds ruim 2 jaar volledig virtueel vanuit huis. Hierin heb ik mijn echte passie gevonden en dat geeft zoveel energie. De vrijheid waar ik nu dagelijks van geniet gun ik iedereen.