Selecteer een pagina

Hosting, onderhoud & beheer

Wij hosten jouw website, en doen tevens het onderhoud en beheer. Zodat jij geen omkijken hebt naar de techniek. Wel zo makkelijk!

Een website is snel gemaakt, maar dat betekent niet automatisch dat deze veilig, snel en betrouwbaar is. Dit vereist kennis, onderhoud en tijd. Denk bijvoorbeeld aan:

  • SSL certificaat;
  • Beveiligde verbinding;
  • Back-ups;
  • het up-to-date houden van thema’s, plug-ins en hosting software.

Wil je hier geen zorgen over hebben? Neem dan een onderhoudsabonnement bij ons af, en wij zorgen voor de hosting, onderhoud & beheer! Zo ben je altijd verzekerd van: 

Beheer en onderhoud van jouw website

Maandelijkse complete back-ups

Elk kwartaal platform & plug-in updates

Een SSL certificaat en beveiligde verbinding

Support via mail binnen 24 uur

Backups tot 6 maanden terug beschikbaar.

Extra’s

Plus meer..

Neem je een website bij ons af? Dan krijg je niet alleen bovenstaande, maar ontvang je ook automatisch toegang tot betaalde plug-ins, zoals o.a. Divi, Pro formulieren en een online leeromgeving (Learndash). Dit heeft samen een waarde van meer dan €300,-! Daarmee staat jouw website gelijk als een huis en heb je toegang tot alles wat je nodig hebt voor het draaien van een succesvolle website en bedrijf.

Waarom voor ons kiezen?

De voordelen op een rij

N

Geen zorgen

Jij hoeft je geen zorgen te maken over je website. Wij waken over jouw website en zorgen dat deze veilig en up-to-date blijft.

N

Bespaar tijd & energie

Met onze jarenlange ervaring nemen wij jou veel werk uit handen, zodat jij je kunt richten op waar jij energie van krijgt: jouw bedrijf!

N

Mogelijkheid tot extra support

Bij ons heb je de keuze om het zelf te doen, maar wij staan ook altijd klaar voor extra support, op welk gebied dan ook. We helpen je graag!

Prijzen

 Hosting, onderhoud & beheer

Tarieven

Alle prijzen zijn exclusief btw en worden per kwartaal (of op jaarbasis) gefactureerd. De abonnementen zijn maandelijks opzegbaar na het eerste jaar.

Prijzen

 Toevoegingen

Maandelijkse support

Breid je pakket uit met maandelijkse support en ontvang o.a. ondersteuning met  het maken en vullen van pagina’s, blogartikelen, podcasts, weggever(s) en een succesvolle lancering van jouw website. Daarnaast denken we altijd met je mee over de inhoud en strategie van jouw website.

Mail marketing support

Geen idee wat een funnel of automation is? Geen zorgen! Wij bieden ondersteuning bij het koppelen en inrichten van jouw mail marketing (Active Campaign of Mailchimp). Wij zorgen dat jouw shop goed is gekoppeld en je mailinglijst altijd wordt bijgewerkt en je leads bereikt. Ook bieden we ondersteuning bij het verzenden van nieuwsbrieven.

Ontwikkeling online leerprogramma

Wij helpen jou van A-Z met de ontwikkeling van jouw eigen online leerprogramma. Denk hierbij aan: advies over de inhoud en opbouw van de e-learning, marketing, redigeren teksten en editing van video’s, marketing en het vullen van de online leeromgeving. Beperkte beschikbaarheid. Neem contact op voor het bespreken van de mogelijkheden en wensen.

Ervaringen

Zij gingen jou voor..

Mirjam ondersteunt niet alleen bij de techniek, maar ook bij het verbeteren van processen, het bepalen van doelen, en het integreren van verschillende tools en systemen. Ook is zij ervaren in vormgeving van websites, werkboeken en het editen van video’s en slides.

Mirjam is een ervaren professional en is proactief en initiatiefrijk . Zij is een prettige persoonlijkheid die rust en vertrouwen brengt en met volle inzet voor je klaarstaat.

Joan de Vuijst

Owner, Tohandle

Sinds begin 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Mirjam en tot op heden hebben we alleen positieve ervaringen gehad. Mirjam werkt snel en luistert nauw naar onze feedback. Daarnaast denkt Mirjam ook vaak met ons mee, zodat ze haar eigen expertise gebruikt om ons een stapje verder te helpen, of soms wel twee!

HWC Opleidingen

Hét (kraam)zorg opleidingscentrum in Nederland.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.
John Doe

CEO, Extra Space

Nog vragen?

Neem gerust contact op voor meer informatie. We staan je graag te woord!