Selecteer een pagina

“Growth doesn’t come with a single action. It is the consequence of persistent courage and hard work.”

Loop jij momenteel vast? Zit je vol plannen en ideeën, maar lijkt het er niet uit te komen? Laat mij jou helpen! Mijn doel is om jou meer vrijheid te laten ervaren. Dit terwijl jouw bedrijf meer omzet draait dan ooit! 

Ik geloof in doelen stellen en hard werken. Ik heb ondertussen vele zelfstandige professionals geholpen met het uitbouwen van hun bedrijf. Ik wil jou hier ook graag bij helpen. Er is geen snelle instant succes methode. Een online bedrijf runnen is hard werken. Het runnen van een succesvol bedrijf is een proces, geen losstaande taak. Vanuit mijn visie bied ik daarom maandpakketten aan. Zo werken we samen structureel aan jouw bedrijf en zorgen we dat deze daar komt waar jij dat wil.

Omdat ik sta voor kwaliteit en overzicht krijg jij standaard:

 

structurele strategie calls

Door structurele strategie calls zorgen we dat jouw doelen en deadlines scherp blijven. Hierdoor monitoren we de voortgang, halen we deadlines en zorgen we dat jouw doelen en wensen worden bereikt.

Maandrapportage

k

Maandelijks ontvang jij van mij een maandrapportage. Daarin kun je de afgesproken doelen en projecten terugvinden. De planning en deadlines. Je ziet wat ik de afgelopen periode heb uitgevoerd voor jou, het aantal besteedde uren, en alle beschikbare data. Als extra tool voor jou om de voortgang te monitoren.

Zo werken we samen aan jouw bedrijf en kun jij meer klanten helpen en meer vrijheid ervaren. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek kunnen we samen bepalen welk pakket het beste bij jou past. Bekijk pakketten.

Klinkt dat goed? Neem contact op.

 

Sinds begin 2019 zijn wij een samenwerking aangegaan met Mirjam en tot op heden hebben we alleen positieve ervaringen gehad. Mirjam werkt snel en luistert nauw naar onze feedback. Daarentegen denkt Mirjam ook vaak met ons mee, zodat ze haar eigen expertise gebruikt om ons een stapje verder te helpen, of soms wel twee!

HWC opleidingen

Meer weten over bovenstaande diensten? Neem dan contact op via info@mirjamvandam.com